Bliv medlem
Startside Om Freja Bliv medlem Skumsprøjten Kalender Sommertogter Billeder Følg os på Facebook

Hvordan kommer man på sejlads:

Hvis man ønsker at prøve kræfter med den friske havluft og det gode skib Freja Byrding, kan man deltage i en aftenssejlads. Aftensejladserne ligger en fast ugedag (tirsdag pt.) og varer typisk fra kl. 17 til kl. 21 med efterfølgende kaffe i Nausten (huset som Freja ligger i om vinteren). 

For at kunne deltage skal man kontakte formanden og aftale præcis tid og sted.  Mødestedet for disse sejladser er Nausten i Hejlsminde.

Alle, som ønsker en sejlads skal betale et Sæsonmedlemskab, som opkræves når men kommer ombord. Der mulighed for at låne en redningsvest, men egen vest må også medbringes.

 

En anden mulighed er at springe på et sommertogt og deltage i en uges sejlads med mulighed for at møde nye venner og få en stor oplevelse. For nærmere information om sommertogter - hold øje med kalenderen og Skumsprøjten for at finde kontaktpersoner.

For at deltage på sommertogterne kræves at man er medlem af Skibslaget. 

Praktiske informationer til nye medlemmer, der deltager på sommertogter kan findes HER.

 

Medlemsfordele:

Som medlem af skibslaget Freja Byrding har du mulighed for at deltage i sejladser, både mandagssejladser og de længere sommertogter.

Ligeledes vil du modtage medlemsbladet "Skumsprøjten" med relevant information fra bestyrelsen, sjove historier og information om arrangementer.

Lagets medlemmer deltager også i forskellige former for vikingetidsarrangementer, hvor der er muligt for at deltage i formidlingen af vikingernes bygning og brug af skibe.

Ønsker du at deltage i det organisatoriske arbejde i laget, kan du som medlem opstille til bestyrelsen, der arbejder med at planlægge arrangementer, togter og vedligeholdelse af Freja.  

Som medlem kan optages personer der: - se i øvrigt vedtægterne.

1.:  Er fyldt 16 år.

2.:  Har vist betydelig interesse for skibs- og Naustbyggeriet og/eller vedligeholdelse af skib og bygning.

3.:  Er godkendt af bestyrelsen .

4.:  Betaler det fastsatte kontingent.

 

Kontingent:

Kontingent er p.t.:

Enkeltmedlemmer. kr. 375,00 

Parmedlemskab kr. 600,00 

Sæsonmedlemskab koster kr. 100,00 

Voksen over 18 år - gælder fra tegningsdagen og det på-gældende år ud. 

Egne børn under 18 sejler gratis med. 

Medlemmers børnebørn: Forældre skal være medlem/sæsonmedlem og give skriftlig tilladelse/fuldmagt. 

Passivt årsmedlemskab......... kr. 100,00

Kontingentet opkræves årligt d. 1/3. Se også vedtægterne.

Ønsker du at blive medlem - Kontakt kassereren

 

Hvad forventes af medlemmerne:

Som almindeligt medlem er det lysten der er drivkraften. Det er kun op til det enkelte medlem, hvordan og hvornår man ønsker at deltage i lagets arbejde og arrangementer. Dog kræves en almen vedligeholdelse for at holde Freja flydende, hvilket klares ved nogle arbejdsdage i løbet af foråret. Til disse arbejdsdage er alle medlemmer samt ikke-medlemmer meget velkomne, og det er ikke nødvendigt med nogen former for praktisk erfaring med træskibe eller andet håndværk, da opgaverne spænder vidt.  

Det er medlemmernes egen pligt at medbringe en redningsvest ved sejlads. Skibslaget stiller kun veste til rådighed i begrænset omfang.

 
---------------------------------------------------------------------------------
Startside Kontakt

Optimeret til 1024 x 768 - Senest opdateret 22. maj 2016